Residence At Okrika | Ikoyi

RESIDENCE AT OKRIKA

 

THE BRIEF

Outlined the design of a bedroom residential development situated close to a water body with associated chalets for guests, including servants’ quarters and sport facilities.

 

THE CHALLENGE

The challenge involved ensuring all the bedrooms and public areas have vistas of the water front while adapting the design to mitigate the issues.

 

COLOR PALETTE

The exterior was treated with neutral hues to blend with the surrounding scope, a stone finish was recommended on the walls.

 

Residence At Okrika Gallery

More Projects

RESIDENCE AT OKRIKA

 

THE BRIEF

outlined the design of a bedroom residential development situated close to a water body with associated chalets for guests, including servants’ quarters and sport facilities.

 

THE CHALLENGE

The challenge involved ensuring all the bedrooms and public areas have vistas of the water front while adapting the design to mitigate the issues.

 

COLOR PALLETTE

The exterior was treated with neutral hues to blend with the surrounding scope, a stone finish was recommended on the walls.

 Architecture

Residence At Okrika

Ikoyi

LOCATION

Residence At Okrika | Ikoyi

RESIDENCE AT OKRIKA

 

THE BRIEF

outlined the design of a bedroom residential development situated close to a water body with associated chalets for guests, including servants’ quarters and sport facilities.

 

THE CHALLENGE

The challenge involved ensuring all the bedrooms and public areas have vistas of the water front while adapting the design to mitigate the issues.

 

COLOR PALLETTE

The exterior was treated with neutral hues to blend with the surrounding scope, a stone finish was recommended on the walls.

Lekki

AD Studio