House In VGC |  Lagos

HOUSE IN VGC

 

This private house, located in Victoria Garden City, was designed to reflect the lifestyle of a contemporary Nigerian family of three.

 

ARCHITECTURE AND USE OF SPACE

The main entrance is from a porch laid out in jet black granite. From the entrance there is a choice of proceeding into the main building or rising up through a grand marble stairway to a beautiful roof garden.

 

APPEARANCE

The house plays with space - a symphony of solids and voids, complimentary and dynamic curves, all presented in a pure crisp white. The house is designed as a habitable sculpture to be viewed by day and night. In a very different architectural language from its neighbours, while being contextual in height and mass, this building stands out - thus reflecting the personality of its owners.

House In VGC Gallery

More Projects

HOUSE IN VGC

 

This private house, located in Victoria Garden City, was designed to reflect the lifestyle of a contemporary Nigerian family of three.

 

ARCHITECTURE AND USE OF SPACE

The main entrance is from a porch laid out in jet black granite. From the entrance there is a choice of proceeding into the main building or rising up through a grand marble stairway to a beautiful roof garden.

 

APPEARANCE

The house plays with space - a symphony of solids and voids, complimentary and dynamic curves, all presented in a pure crisp white. The house is designed as a habitable sculpture to be viewed by day and night. In a very different architectural language from its neighbours, while being contextual in height and mass, this building stands out - thus reflecting the personality of its owners.

House In VGC

Lagos

 Interior Architecture

LOCATION

House In VGC | Lagos

HOUSE IN VGC

 

This private house, located in Victoria Garden City, was designed to reflect the lifestyle of a contemporary Nigerian family of three.

 

ARCHITECTURE AND USE OF SPACE

The main entrance is from a porch laid out in jet black granite. From the entrance there is a choice of proceeding into the main building or rising up through a grand marble stairway to a beautiful roof garden.

 

APPEARANCE

The house plays with space - a symphony of solids and voids, complimentary and dynamic curves, all presented in a pure crisp white. The house is designed as a habitable sculpture to be viewed by day and night. In a very different architectural language from its neighbours, while being contextual in height and mass, this building stands out - thus reflecting the personality of its owners.

 

More Projects