LOCATION

Coca-Cola Atrium | Lagos

THE COCA-COLA ATRIUM

 

THE BRIEF

 

AD Consulting was called in to transform the Coca-Cola courtyard which had a ‘five a side’ football pitch. Coca- Cola needed to transform its atrium into a hub of human activity and that is just what we did, (and with all modesty) to critical acclaim!

 

PSYCHOLOGY OF SPACE

 

The atrium was conceived as an “oasis” of calm in the midst of the work environment. It included a bar as a “watering hole”, a private reading nook with its own lounge, footstool, lamp and bookshelf; a “café” area for quick snacks seated at upright tables and chairs and a lounge area for watching football on a flat screen. It is an indoor “garden” of calm.

AD also photographed landmarks in Lagos and presenting them as custom- framed aged vignettes lit by picture lights. The two types of ethnic planters are custom made AD design as are the coffee and café tables with carved wooden screens, the seats and the bar.

Coca-Cola Atrium Gallery

More Projects

THE COCA-COLA ATRIUM

 

THE BRIEF

 

AD Consulting was called in to transform the Coca-Cola courtyard which had a ‘five a side’ football pitch. Coca- Cola needed to transform its atrium into a hub of human activity and that is just what we did, (and with all modesty) to critical acclaim!

 

PSYCHOLOGY OF SPACE

 

The atrium was conceived as an “oasis” of calm in the midst of the work environment. It included a bar as a “watering hole”, a private reading nook with its own lounge, footstool, lamp and bookshelf; a “café” area for quick snacks seated at upright tables and chairs and a lounge area for watching football on a flat screen. It is an indoor “garden” of calm.

AD also photographed landmarks in Lagos and presenting them as custom- framed aged vignettes lit by picture lights. The two types of ethnic planters are custom made AD design as are the coffee and café tables with carved wooden screens, the seats and the bar.

More Projects

Brand Environment

Coca Cola Atrium

Lagos

LOCATION

Coca-Cola Atrium | Lagos

THE COCA-COLA ATRIUM

 

THE BRIEF

 

AD Consulting was called in to transform the Coca-Cola courtyard which had a ‘five a side’ football pitch. Coca- Cola needed to transform its atrium into a hub of human activity and that is just what we did, (and with all modesty) to critical acclaim!

 

PSYCHOLOGY OF SPACE

 

The atrium was conceived as an “oasis” of calm in the midst of the work environment. It included a bar as a “watering hole”, a private reading nook with its own lounge, footstool, lamp and bookshelf; a “café” area for quick snacks seated at upright tables and chairs and a lounge area for watching football on a flat screen. It is an indoor “garden” of calm.

AD also photographed landmarks in Lagos and presenting them as custom- framed aged vignettes lit by picture lights. The two types of ethnic planters are custom made AD design as are the coffee and café tables with carved wooden screens, the seats and the bar.

More Projects